Μελιτάς, Χάρης

Μελιτάς, Χάρης

Ο Χάρης Μελιτάς γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από το νησί των Κυθήρων. Έχει εκδώσει 12 ποιητικές συλλογές, μία συλλογή διηγημάτων και την επίτομη Ιστορία της Τέχνης και της Τεχνολογίας για τους σπουδαστές των Α/ΤΕΙ. Αρχιτέκτων, τ. καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ και μέλος του Κύκλου Ποιητών.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος έχει εκδώσει 2 ποιητικές συλλογές και ένα παιδικό μυθιστόρημα. Στη διάρκεια της λογοτεχνικής πορείας του στην Ελλάδα (κυρίως στην περίοδο 2008-2012) πήρε περισσότερα από 50 βραβεία σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, διατέλεσε μέλος αρκετών λογοτεχνικών ενώσεων, ποιήματα και διηγήματά του δημοσιεύθηκαν σε δεκάδες λογοτεχνικά περιοδικά, ανθολογίες και ιστοσελίδες, το έργο του παρουσιάσθηκε σε πολλές σημαντικές λογοτεχνικές ημερίδες και εκδηλώσεις (όπως για παράδειγμα το Συμπόσιο Ποίησης του Πανεπιστημίου της Πάτρας), και έλαβε μέρος σε κριτικές επιτροπές πολλών λογοτεχνικών διαγωνισμών. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη συγγραφή διηγημάτων στα αγγλικά.

Η Νίκη Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε στο Acto Design College. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς. Ποιήματά της συμπεριλαμβάνονται σε ανθολογίες. Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε 19 ατομικές και 14 ομαδικές εκθέσεις.